Transfer van Mitrovic aanstaande vrijdag rond?

DINSDAG, 6 AUGUSTUS 2013, 19:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Is de transfer van Aleksandar Mitrovic deze vrijdag rond? Als we Herman Van Holsbeeck mogen geloven van wel. Ook heeft Partizan zonet een nieuwe spits voorgesteld waardoor alles wijst op een vertrek van Mitrovic naar Anderlecht.


De Servische club heeft vandaag de transfer van Ismael Beko Fofana bekend gemaakt die een contract getekend heeft voor vier jaar. De Ivoriaan is aangetrokken als mogelijke (?) vervanger van Mitrovic, die wellicht zijn overstap zal maken naar Anderlecht.

Hoe snel de spits naar het Astridpark komt zal afhangen van de wedstrijd van Partizan deze avond tegen PFK Ludogorets. Partizan verloor de heenwedstrijd met 2-1. Als Partizan er niet in slaagt om zich te plaatsen voor de Play-offs van de Champions League, dan is de kans groot dat de transfer deze week nog afgerond wordt. Partizan speelt dan weliswaar nog de laatste voorronde van de Europa League, maar daar spelen minder financiële belangen.

Tegenover het VTM Nieuws kon Herman Van Holsbeeck kwijt dat hij hoopt de transfer vrijdag af te ronden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.