"Hecht veel belang aan duel tegen Olympiakos"

WOENSDAG, 7 AUGUSTUS 2013, 08:09 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond om 20 uur (21 uur plaatselijke tijd) speelt Anderlecht een oefenwedstrijd tegen Olympiakos. John van den Brom neemt dit duel alvast serieus. "Ik hecht veel belang aan dit duel", aldus de coach in La Dernière Heure.


"Het is de ideale voorbereiding op de Champions League. Voor heel wat jongens is het de eerste keer dat ze met de groep op buitenlandse verplaatsing gaan. Dit is bijgevolg een goede test, en bijkomend, de tegenstander is van hoge kwaliteit", besluit de Nederlander.

Ook Guillaume Gillet ziet het belang in van dit oefenduel. "Na de wedstrijd tegen Cercle was de coach duidelijk tegen ons. Hij beschouwt dit duel als een Champions League duel. De oefenwedstrijd tegen Hamburg (3-1) was een mislukking en nu willen we zien of we vooruitgang geboekt hebben."

"Het is niet omdat we met 0-4 van Cercle gewonnen hebben dat het nu vanzelf gaat. Pas binnen twee à drie weken kunnen we echt zien of we klaar zijn voor de Champions League. Daarenboven ben ik er van overtuigd dat Tielemans en Mbemba het niveau van C1 hebben. Wie had trouwens gedacht dat Bruno en Praet vorig jaar in alle wedstrijden van de CL zouden spelen?", besluit de aanvoerder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.