Olympiakos - Anderlecht: verzamelde reacties

DONDERDAG, 8 AUGUSTUS 2013, 10:39 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Na de oefenwedstrijd tegen Olympiakos toonden spelers als Dennis Praet en Thomas Kaminski zich best tevreden, vooral Kaminski dan want hij mocht nog eens in het doel starten.


Thomas Kaminski mocht tegen Olympiakos plaatsnemen onder de lat. "Ik ben heel blij dat ik nog eens kon spelen en zeker in zo’n wedstrijd. Een praktisch uitverkocht stadion, een goede tegenstander, ja dat doet met deugd. Ik stond met vertrouwen te keepen en wou laten zien dat ik in zo’n matchen kan meedoen."

Dennis Praet: "De match was niet super belangrijk maar het was goed om te zien hoe je er voor staat, in dat opzicht was het natuurlijk wel een belangrijke match. Maar zondag is het natuurlijk veel belangrijker", besluit hij.

Guillaume Gillet: "We verliezen niet graag een wedstrijd en zelfs als het een oefenwedstrijd is willen we een goed resultaat neerzetten. We hebben tegen een ploeg gespeeld die zich elk jaar plaatst voor de Champions League dus voor ons was het goed te zien hoe goed we meekunnen op Europees niveau. Het was ook goed voor de jongeren die zo eens op een hoger niveau kunnen spelen in vergelijking met de Belgische competitie."

Ook al verloor Anderlecht met 1-0, toch toonde John van den Brom zich best tevreden. "Ik vind dat op het moment dat we konden voetballen we dat ook gedaan hebben. We hebben ook dingen niet goed gedaan, vooral dan de eerste helft. Maar algemeen beschouwd was het duel heel leerzaam, zeker omdat je met een zeer jonge ploeg op stap bent. Een nederlaag van 1-0 vind ik nooit zo belangrijk qua resultaat, het gaat er om wat we getoond hebben. Morgen (vandaag, nvdr.) gaan we nog één keer trainen hier, dan vliegen we terug en concentreren we ons op zondag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.