Reynaldo bloeit op in Azerbeidjan

VRIJDAG, 9 AUGUSTUS 2013, 11:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Geruisloos trok Reyaldo in januari de deur van het Astridpark achter zich toe. Hij trok naar Qarabag in Azerbeidjan en met deze ploeg plaatste hij zich gisteren voor de laatste EL-voorronde. Zijn doelpunten speelden een grote rol.


Qarabag is aan een mooie reeks bezig in de voorronde van de Europa League. In de eerste twee rondes schakelde het Metalurg Skopje (Macedonië) en Piast Gliwice (Polen) uit en gisteren ging ook het Zweedse Gefle voor de bijl.

Na een 1-0-zege in de heenmatch won Qarabag gisteren met 0-2 in Zweden. Reynaldo scoorde het enige doelpunt in de heenmatch en het tweede in de terugmatch. De Braziliaan zit zo al aan vier Europese treffers. Ook in de heenmatchen tegen Metalurg (0-1) en Piast Gliwice (2-1) scoorde de oud-speler van Anderlecht.

Bij Anderlecht kwam Reynaldo vorig seizoen enkel op de openingsspeeldag in actie. In januari verkocht paars-wit hem aan Qarabag, waar hij op een half jaar acht basisplaatsen en één invalbeurt verzamelde in de competitie. Hij scoorde daarin twee keer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.