Van den Brom klaar voor Gent

VRIJDAG, 9 AUGUSTUS 2013, 18:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag staat de derde competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Anderlecht ontvangt thuis AA Gent, maar tegelijkertijd spelen ook Standard, Brugge en Genk. Een echte Super Sunday dus zoals de proleague het noemt.


Toch voelt John van den Brom geen extra druk. "Toch niet in deze fase van de competitie", aldus de trainer. "Het wordt pas belangrijk in de Playoffs. En ik spreek uit ervaring door verleden jaar. De Supersunday is mooi voor de supporters en televisie maar voor ons wordt het zeer gecompliceerd met de opeenstapeling van wedstrijden."

"Op dit moment spelen we één à twee wedstrijden per week maar vanaf midden september tot december staan er bijna elke week drie duels op het programma."

Van den Brom beschouwt de wedstrijd tegen Gent niet als de eerste echte test van het seizoen. "Dat is de Supercup tegen Genk al geweest. Nu is het een thuismatch tegen Gent en we moeten onze prestaties van de voorbije speeldag herhalen en de overwinning binnenhalen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.