Armenteros kan naar Feyenoord

ZATERDAG, 10 AUGUSTUS 2013, 10:09 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros kan rekenen op de interesse van Feyenoord, zo meldt de Nederlandse krant De Telegraaf deze ochtend. Armenteros kwam in januari 2013 over van Heracles Almelo maar kon niet echt doorbreken.


Nu zou Feyenoord een serieuze poging willen ondernemen om met Samuel Armenteros de aanval te versterken. Volgens de krant kan, in de ogen van de technische staf en clubleiding, de speler kwaliteit toevoegen aan de Rotterdamse aanval waar Graziano Pelle de kar op dit moment in z’n eentje moet trekken.

De speler zou in eerste instantie voor één seizoen gehuurd worden, met optie tot aankoop. Het loon van Armenteros zou volgens de Telegraaf ook geen probleem vormen.

Op 26 januari 2013 maakte hij zijn officieel debuut voor paars-wit. Hij viel tegen KSC Lokeren na 92 minuten in voor Dennis Praet. IN juli nog liet hij in een interview verstaan te willen slagen bij Anderlecht. Met het vertrek van Dieumerci Mbokani wou hij daar verandering in brengen maar zo ver zal het dus blijkbaar niet komen, toch niet als de transfer zou doorgaan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.