Charleroi houdt deur op kier voor Canesin

ZATERDAG, 10 AUGUSTUS 2013, 13:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Mag Fernando Canesin nu Anderlecht verlaten of niet? In juni nog verklaarde John van den Brom nog dat hij bij paars-wit mag blijven, enige tijd later klinkt het dat hij toch mag vertrekken. Een mogelijke piste is Charleroi.


Feit is, de Braziliaan komt niet aan spelen toe in het Astridpark. Als hij toch weg mag (of moet), dan lijkt Charleoi een optie te zijn. Zo laat Mehdi Bayat, eigenaar van voetbalclub Sporting Charleroi, tussen de lijnen door verstaan tegenover L'avenir.

Ook vorig jaar wouden de Zebra's de middenvelder aantrekken maar toen waren er met Christophe Diandy, Ziguy Badibanga en Mohammed Aoulad al drie Anderlechthuurlingen gestald. "We hebben toen gedacht aan een definitieve overname maar dat is niet doorgegaan."

"Dit seizoen hebben we nog niet met Anderlecht gesproken over een eventuele verhuur of transfer maar Fernando blijft een goede speler", besluit Bayat waarmee hij de deur op een kier houdt voor Canesin bij Charleroi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.