Mitrovic: verwarring alom, transfer zou rond zijn

ZATERDAG, 10 AUGUSTUS 2013, 21:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze namiddag kwamen Het Laatste Nieuws en Le Soir met het bericht dat Anderlecht het bod op Mitrovic ingetrokken had. Nu brengt de Servische pers dat de transfer rond is voor 3,5 miljoen. (laatste update: 10/08 23.15)


Servische bronnen konden deze avond aan Anderlecht-online melden dat het mogelijks alleen maar een schijnmanoeuvre was van het bestuur om de transfer te forceren. Ook Het Nieuwsblad had een gesprek met Nenad Jestrovic, de manager van de speler, en die zegt dat er binnen 2 à 3 dagen een akkoord zal zijn. Wat hem betreft is de transfer nog niet van de baan.

En dan komt nu het nieuws op de Servische website mondo.rs dat de transfer rond is en de aanvaller voor 3,5 miljoen euro naar het Astridpark trekt. Volgens de Servische pers trekt Mitrovic naar Brussel, ook al had hij een beter bod van 5,5 miljoen van Udinese.

Verwacht werd dat Mitrovic voor 5 miljoen euro naar Anderlecht zou komen maar dat is nu 3,5 miljoen plus 10% van de transferprijs bij een doorverkoop.

Een officiële bevestiging, noch meer nieuws hieromtrent, is er vooralsnog niet.

Mitrovic scoorde trouwens zaterdagavond nog twee maal voor Partizan in de wedstrijd tegen Novi Pazar, waarvan één penalty. Volgens de pers zou de speler bij zijn doelpunten via gebaren de supporters heeft willen danken alsof hij wist dat hij de club ging verlaten.

update 22.26: Andere Servische websites als sportske.net brengen nu ook het nieuws van de transfer.

Update 22.33: Mitrovic zou een contract van vier jaar ondertekend hebben, dat weet mozzartsport.com.

Update 23.15: volgens novosti.rs zou de transfer officieel zijn maar is het nog niet geweten of de speler tot eind augustus blijft of nu al de overstap maakt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.