Officieel: Molins keert terug naar Malmö

ZONDAG, 11 AUGUSTUS 2013, 17:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Guillermo Molins heeft definitief de overstap gemaakt naar Malmö FF. Dat meldt de Zweedse club. Het nieuws raakte bekend vlak voor de wedstrijd tegen AIK waar hij voorgesteld werd. Hij tekende er een contract van drie jaar.

Molins keert zo terug naar de club die hij in 2011 verliet voor Anderlecht. Paars-wit betaalde 550.000 euro voor de Zweedse rechtsbuiten, maar amper tien dagen later liep hij tijdens een oefenmatch met tegen Knokke een knieblessure op die hem uitschakelde tot februari 2012. Op 18 maart 2012 speelde Molins op het veld van STVV zijn eerste officiële minuten in het shirt van Anderlecht.

In januari 2013 leende Anderlecht hem voor zes maanden uit aan Real Betis, maar daar was zijn passage ook niet echt succesrijk te noemen.

"Het voelt aan als een nieuwe start", aldus Molins. "Ik heb in het buitenland gefaald om verschillende redenen, maar het is allemaal begonnen met een knieblessure. Maar nu wil ik laten zien dat ik besta en ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.