Geen akkoord met Mitrovic

ZONDAG, 11 AUGUSTUS 2013, 22:34 - rscanieuws
Anderlecht-Online No Image Found

Gisterenavond verscheen in de Servische pers dat Anderlecht een akkoord had met Partizan en Mitrovic die voor 3,5 miljoen euro zou verkassen naar Anderlecht. Goed geïnformeerde bronnen ontkrachten dit.


Dolle chaos was het gisteren. Eerst verscheen in de namiddag het bericht dat Anderlecht zijn bod zou ingetrokken hebben op Mitrovic. De uren verstreken en rond negen uur 's avonds kwam plots het bericht binnen uit Servië dat Anderlecht en Partizan tot een overeenkomst gekomen waren. Mitrovic zou tijdens de wedstrijd symbolisch afscheid hebben genomen van zijn supporters en dus leken de berichten valabel.

We namen vandaag contact op met verschillende bronnen in en buiten Anderlecht en zij konden ons bevestigen dat er op dit moment geen akkoord is. De transfer is momenteel geblokkeerd. Er is echter nog meer. De Servische media zou het bericht rond Mitrovic hebben gestuurd om de zaak te destabiliseren. Wellicht is men getipt van iemand binnen Partizan die Mitrovic niet graag naar Anderlecht zou zien verhuizen.

Positief is wel dat het dossier van Mitrovic nog niet van de baan is. Er kan dus nog steeds onderhandeld worden. Afwachten dus of dit verhaal een 'happy end' zal kennen...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.