Kranten: transfer Mitrovic gisterenavond afgerond

MAANDAG, 12 AUGUSTUS 2013, 07:30 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Diverse kranten schrijven deze ochtend dat gisterenavond rond 21.30 uur de transfer van Aleksandar Mitrovic is afgerond. De voorzitter van Partizan Belgrado ging toch over stag en vandaag worden de nodige handtekeningen geplaatst.


De Servische bron bij beide redacties is formeel: de transfer is beklonken en zal vandaag afgerond worden. Het was een bewogen weekend, dat is het minste wat je kan zeggen maar nu lijkt er dus een einde te komen aan de soap. Anderlecht zou vijf miljoen euro betalen voor de speler, waarvan ongeveer drie miljoen direct te betalen is. Ook zal Partizan 10 tot 15 procent ontvangen bij een doorverkoop.

Het intrekken van het bod door Anderlecht was inderdaad een schijnmanouvre om Partizan onder druk te zetten. De voorzitter van de Serviërs nam daarna meteen contact op met Anderlecht met de boodschap dat hij toch instemde met een transfer. Terwijl Anderlecht tegen Gent speelde, liepen de nodige documenten binnen en rond 21.30 uur was alles rond.

Mitrovic wou zelfs niet aantreden Navi Pazar om zo de transfer op zijn eigen manier te forceren, uiteindelijk speelde hij toch mee en maakte twee doelpunten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.