Poll: Bizarre taferelen door Mitrovic-saga

MAANDAG, 12 AUGUSTUS 2013, 18:02 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

In onze webpoll peilden we zaterdag naar jullie geloof in de komst van Aleksandar Mitrovic. Het bleek het begin van enkele doldwaze uren in de Mitrovic-saga. Een kleine reconstructie:


Amper vijf minuten na het plaatsen van de nieuwe poll, kwamen Het Laatste Nieuwe en Le Soir op de proppen met het bericht dat Anderlecht zijn bod op Mitrovic had ingetrokken. Tot dan geloofde meer dan 60% van de stemmers dat het in orde zou komen. Na de bekendmaking van het intrekken van het bod, zakte het geloof al snel tot onder de 40%.

Nadat diverse media verkondigden dat het wellicht allemaal niet meer was dan gepoker voor gevorderden, stegen de ‘ja-stemmen’ opnieuw richting 50 procent. Maandag haalde de realiteit onze webpoll in, toen in de kranten verscheen dat de deal rond was en de handtekeningen maandag zouden geplaatst worden.

Zo werd onze webpoll voor het eerst een weerspiegeling van een transfersoap, waarin de situatie op enkele uren tijd meermaals helemaal veranderde.

Onze nieuwe webpoll behandelt de situatie van Samuel Armenteros. We kijken alvast in spanning uit naar welke bizarre wendingen het dossier van de Cubaanse Zweed de komende uren zal kennen.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.