Jaarloon van 600.000 euro voor Mitrovic

DINSDAG, 13 AUGUSTUS 2013, 08:02 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag komt Aleksandar Mitrovic naar Brussel om er vrijdag de medische testen af te leggen en daarna zal hij normaal gezien zijn contract tekenen. Ondertussen zijn enkele details van het contract bekend geraakt.


Bovenop de vijf miljoen die Partizan ontvangt van de transfer, zal het ook nog eens 15% op de meerwaarde van de toekomstige transfer krijgen. Bijvoorbeeld, als Mitrovic ooit Anderlecht verlaat voor 15 miljoen, dan ontvangt de Servische club 15 procent van 10 miljoen, dus 1,5 miljoen euro.

De speler zelf zal volgens de Servische pers zo'n 600.000 euro per jaar verdienen. Absoluut geen topcontract maar wel 50 keer meer dan wat hij bij Partizan verdiende. Daar verdiende hij een 1000 euro per maand. Daar komen nog wel winstpremies bij maar die zijn ook niet om naar huis te schrijven. Zo ontvangt een speler bij vier overwinningen 3000 euro aan premies.

Na ondertekening van zijn contract keert Mitrovic terug naar Partizan om er de play-offs van de Europa League nog te spelen. Op 30 augustus landt hij dan definitief in Brussel. Twee dagen later, op op 1 september, kan Anderlecht hem voor het eerst opstellen tegen Zulte Waregem.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.