Supporter voor de jonge Anderlecht-duivels

DINSDAG, 13 AUGUSTUS 2013, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Belgische U21 en U19 spelen vanavond allebei een oefeninterland. Bij beide teams zullen ook spelers van Anderlecht aantreden: Lukaku, Kaminski en Tielemans bij de U21 en Dendoncker, Rivituso en Haagen bij de U19.


Straks om 20 uur oefenen de U21 van Johan Walem tegen Israël. Deze wedstrijd vindt plaats in het Regenboogstadion van Zulte Waregem. Tickets kosten 4,50 euro en kan je kopen via de website van de KBVB. Aan het loket betaal je vanavond 5 euro. Zo dadelijk om 10 uur zullen de Belgische beloften ook trainen in Waregem. Praet en Bruno waren ook geselecteerd voor dit duel, maar zegden uit voorzorg af met kleine blessures.

De U19 oefenen tegen Tsjechië. Hun wedstrijd wordt gespeeld in het Nationaal Voetbalcentrum van Tubeke en begint om 19 uur. Morgen trainen ze in Tubeke en donderdag wordt er opnieuw een oefenduel tegen Tsjechië gespeeld. Aftrap ook dan om 19 uur.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.