Jaadi: "Plaats in A-kern veroveren"

DINSDAG, 13 AUGUSTUS 2013, 14:12 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De Franstalige website Walfoot had een gesprek met Nabil Jaadi. De aanvallende middenvelder werd op het internationaal tornooi in Zutphen nog uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.


De speler is nu twee jaar bij Anderlecht, amper een jaar geleden tekende hij er zijn 3-jarig profcontract. "Ik wil via deze weg de directie bedankten voor het vertrouwen dat ze in me hebben", begint de speler.

Het objectief van de speler voor het seizoen 2013-2014 is om een plaats te veroveren in de A-kern. "Ik wil hierbij de trainer en directie tevreden houden", aldus Jaadi tegenover Walfoot.

Voor welke nationale ploeg zal Jaadi binnenkort kiezen want de speler beschikt over de dubbele nationaliteit. Hij bevond zich al in de voorselectie van de Marokkaanse bondscoach maar werd uiteindelijk toch niet opgeroepen. Daar hij de dubbele nationaliteit heeft komen ook de Rode Duivels in aanmerking. Een beslissing zal echter naar eigen zeggen nog enige tijd uitblijven.

Niet alleen op het tornooi in Zutphen maar ook in de Aegon Cup werd Jaadi verkozen als beste speler van het tornooi. "Het is een hele eer voor mij als voor de club. Ik heb begrepen dat AC Milan en andere clubs interesse in me tonen. Maar op dit moment wil ik me concentreren op Anderlecht waar ik nog een twee jaar onder contract lig. Wat daarbuiten gebeurt laat ik over aan mijn zaakwaarnemer en vader."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.