Overzicht interlands met RSCA-spelers

DONDERDAG, 15 AUGUSTUS 2013, 00:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdagavond werden er wereldwijd heel wat interlands afgewerkt. De Rode Duivels kwamen in een onderhoudende wedstrijd tegen Frankrijk niet tot scoren: 0-0. Anderlecht-kapitein Guillaume Gillet kwam niet in actie bij de Belgen.


Servië speelde een oefenwedstrijd tegen Colombia en verloor met 1-0 na een laat doelpunt in de 89e minuut. Aleksandar Mitrovic kwam aan de aftrap en werd tijdens de rust gewisseld. Zijn landgenoot bij Anderlecht Luka Milivojevic bleef op de bank.

Sacha Kljestan won met de VS met 3-4 van Bosnië en Herzegovina. De Amerikaanse middenvelder viel na 70 minuten in voor Jermaine Jones van Schalke 04.

Bij Ivoorkust maakte Gohi Bi Cyriac zijn debuut als international. De Anderlecht-spits viel tegen Mexico in na 58 minuten, maar kon niet voorkomen dat zijn land met zware 4-1-cijfers de boot in ging.

In Parijs speelden Senegal en Zambia een oefenduel dat eindigde op 1-1. Cheikhou Kouyaté speelde de tweede helft.

In Tanger speelden Marokko en Burkina Faso tegen elkaar. Nabil Jaadi was opgeroepen voor Marokko, maar kwam niet in actie. Marokko verloor met 1-2. Bij Burkina Faso maakte ook Anderlecht-belofte Elis Koulibaly deel uit van de selectie.

Tot slot nog één ex-speler van Anderlecht: Lucas Biglia speelde de hele partij met Argentinië in en tegen Italië. Zijn transfer naar Lazio Roma lijkt dus nu al vruchten af te werpen. Argentinië won met 1-2.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.