"Blij dat ik bij Anderlecht kan tekenen"

VRIJDAG, 16 AUGUSTUS 2013, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrovic arriveerde gisteren in Brussel en bij zijn aankomst stond hij kort de pers te woord. "Ik ben erg blij dat ik bij Anderlecht kan tekenen", aldus Mitrovic, die bij paars-wit met rugnummer 45 zal spelen.


Anderlecht had hoofd scouting Robert Steeman gestuurd om Mitrovic op te halen. Toen die er om 20 uur nog niet was, belde Steeman lichtjes ongerust naar Mitrovic' manager Nenad Jestrovic. "Sorry mijn vriend, maar we zijn in Milaan om te tekenen bij AC", zo grapte de oud-spits van Anderlecht. Een minuut of tien later kwam het duo gelukkig de aankomsthal van Zaventem ingewandeld.

Samen met Steeman stonden ook heel wat sportjournalisten Mitrovic op te wachten. De 18-jarige spits kreeg tal van vragen voor de voeten geschoven. "Of ik zo goed ben als Jestrovic? Nog niet. Wat ik van België weet? Niet veel", aldus de spits, die wel vertelde blij te zijn met zijn transfer naar Anderlecht.

Jestrovic was veel spraakzamer dan zijn poulain. "Aleksandar is wat moe van al de vliegtuigreizen, maar hij is blij hier te zijn", aldus Jestrovic. "Geef hem wel wat tijd om zich aan te passen aan België, maar de fans mogen hem zeker al Mitrogol noemen."

Deze voormiddag wordt Mitrovic medisch getest en als alles goed gaat stelt Anderlecht hem om 14 uur voor aan pers en publiek. De nieuwe spits zal met rugnummer 45 spelen. Vier en vijf, dat geeft opgeteld negen, zijn favoriete positie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.