Mitrovic officieel aan pers voorgesteld

VRIJDAG, 16 AUGUSTUS 2013, 16:03 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze namiddag vond de officiële voorstelling plaats van Aleksandar Mitrovic. Hij ondertekende na de medische testen een contract voor vijf jaar bij paars-wit.


Hij komt voor ongeveer vijf miljoen euro over van Partizan Belgrade wat hem onmiddellijk de duurste transfer in de geschiedenis van Anderlecht maakt.

De spits is echter nog niet helemaal van Anderlecht want hij zal nog eerst twee barragewedstrijden spelen met Partizan tgen FC Thoune, dit in de Europa League.

Bij Anderlecht krijgt hij het nummer 45 en moet eigenlijk Dieumerci Mbokani vervangen. "Mbokani is een grote speler, dat bewijst hij ook bij zijn nieuwe club", aldus Mitrovic. "Ik ben er klaar voor, ik weet wat ik kan en wil ten dienste staan van het team."

"Ik ben eigenlijk klaar om nu te komen maar Anderlecht en Partizan hebben een overeenkomst zodat ik pas einde augustus naar het Astridpark kom", besluit hij. Hij laat hierbij ook nog vallen dat hij klaar is om de penalty's te nemen.

Herman Van Holsbeeck is alvast zeer tevreden met deze toptransfer. "Het heeft wat tijd gekost, maar we zijn ontzettend blij met onze nieuwste aanwinst. Ik ben er zeker van dat Mitrovic de juiste man op de juiste plaats is. Iedereen binnen de club is ervan overtuigd dat de Servische aanvaller een echte meerwaarde zal zijn voor paars-wit."

"Het feit dat hij voor zo’n lange tijd tekent, wil zeggen dat we echt in hem geloven. Op en naast het veld krijgt hij de beste begeleiding en het is nu aan hem om te bewijzen dat hij de spits van de toekomst wordt van RSC Anderlecht", verduidelijkt Herman Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.