Suarez: "Fysiek niet top"

ZATERDAG, 17 AUGUSTUS 2013, 12:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez voelt zich fysiek nog niet top, dat vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws. Sinds hij in 2008 de overstap maakte naar Anderlecht is hij bezig aan één van zijn mindere periodes.


Het feit dat de supporters toch nog steeds achter hem staan emotioneert hem terwijl hij er vroeger nooit bij stil stond. Helaas heeft de populariteit ook een keerzijde. Supporters verwachten namelijk dat Suarez er steeds staat en uitblinkt. "Zeker nu Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic weg zijn wordt er meer naar mij gekeken", aldus de Argentijn die de verwachtingen op dit moment niet kan vervullen.

"Het balgevoel ontbreekt", aldus de spits zoekend naar een verklaring die ook blijkbaar een stuk snelheid kwijt is. Hij voelde zich lekkerder tijdens de Play-offs. En dan kwam dan de vakantie waardoor hij zijn ritme verloor. Toch is er hij zeker van dat de oude Suarez snel terug zal zijn.

Suarez kijkt vooral uit naar de Champions League. Vorig jaar kon hij door zijn blessure niet aantreden maar nu zal hij er wel bij zijn, voor de eerste keer in zijn voetbalcarrière.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.