Rode Duivels, ooit werkelijkheid voor Bruno?

ZATERDAG, 17 AUGUSTUS 2013, 16:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De website bediables.be kon Massimo Bruno strikken voor een zeer uitgebreid interview. Bruno komt op dit moment uit bij de Belgische beloften maar hij droomt er van om ooit bij de echte Duivels te spelen.


"Elke voetballer wil vooruit in zijn leven. Van het moment dat je bij de beloften geselecteerd wordt hoop je natuurlijk om ook bij de Rode Duivels te kunnen spelen. Maar je mag niet te veel druk uitoefenen en alleen aan dat denken. Goede resultaten bij de club, alleen dat zal helpen om Duivel te worden", aldus Bruno.

Een plaats bij de Duivels is echter zeer duur met al het Belgische talent. "Wanneer er zes grote namen kans maken op die plek is het natuurlijk minder eenvoudig dan als het spelers zijn die niet weten hoe ze moeten voetballen. Maar de concurrentie betekent ook de wil om vooruit te gaan."

Zal Bruno het echter kunnen halen van spelers als Nacer Chadli of een Kevin De Bruyne? "Het grote verschil is dat zij op een heel ander niveau spelen dan ik, meer niet. Ze spelen bij de grootste clubs in het buitenland. Ze hebben vooraleerst een goed seizoen achter de rug in België vooraleer te vertrekken en dat staat me ook te wachten. In België mijn kunnen tonen, de statistieken verbeteren en op het veld tonen dat ik een van de beste ben."

Wat als het ooit tot een selectie komt? "Een selectie bij de Duivels zou echt top zijn. Als je geselecteerd wordt voor het nationale team kan je zeggen dat je bij de beste 25 spelers van het land hoort. Dat doet je iets. Zeker met de huidige kwaliteit van spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.