"Armenteros kan terugkijken op goed debuut"

MAANDAG, 19 AUGUSTUS 2013, 08:03 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros mocht zondag tegen Ajax in de 70ste minuut invallen maar kon geen verandering meer brengen aan de 2-1 stand. Na de wedstrijd liet hij vallen dat de Nederlandse competitie hem beter ligt dan de Belgische.


Natuurlijk was het een debuut in mineur want Feyenoord beleeft de slechtste competitiestart in jaren. "Al voelde het goed om weer terug te zijn in de Eredivisie", aldus de speler tegenover AD Sportwereld.

"De start van het seizoen is gewoon niet best. In de slotfase probeerden wij de gelijkmaker nog te forceren maar de bal viel niet één keer goed voor ons", besluit hij.

Zijn debuut viel alvast in de smaak bij de technische staf van Feyenoord. "Armenteros brengt zoveel rust aan de bal. Dat is voor dit elftal heel belangrijk. Hij toonde zich sterk aan de bal, kan terugkijken op een goed debuut. Wij zijn blij met hem", aldus Ronald Koeman tegenover De Telegraaf.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.