Molins scoort bij debuut voor Malmö FF

MAANDAG, 19 AUGUSTUS 2013, 12:09 - rscanieuws

Guillermo Molins kende een droomdebuut bij Malmö FF. In zijn eerste competitiewedstrijd liet de Zweed, die vorige week de overstap maakte van Anderlecht naar Malmö, meteen de netten trillen.

Gisteren in het competitieduel tegen Kalmar mocht Molins in de 61ste minuut invallen en acht minuten voor afluiten scoorde hij de 0-4. Kalmar scoorde nog een eertreffer in de laatste minuut en zo eindigde wedstrijd in 1-4.

Toen Molins zijn doelpunt tegen de netten prikte barstte hij in tranen uit. Na de wedstrijd beschreef hij dat het een fantastisch gevoel was om bij zijn comeback meteen te scoren.

Molins speelde al in de periode 2006 - 2011 voor de Zweedse topclub toen Anderlecht hem in juni 2011 overnam. Vorige week werd de Zweedse voetballer dan ook ingehaald als de verloren zoon.