Praet: “Anderlecht mist Jovanovic”

DINSDAG, 20 AUGUSTUS 2013, 01:12 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet was maandagavond te gast in het canvas-programma Extra Time. Aan het begin van de uitzending werden er enkele ja-nee vragen op hem afgevuurd. Wij verzamelden voor u de meest markante vragen en antwoorden.


Praet gaf aan dat ze de eerste 35 minuten van de wedstrijd van zondag met de hele ploeg herbekeken hadden. Hij verkondigde dat hij ontgoocheld was bij zijn vervanging, maar vond het niet echt terecht dat hij van het veld moest.

De jonge spelverdeler toonde zich behoorlijk zelfzeker. Zo liet hij er geen twijfel over bestaan dat Anderlecht de titel zou pakken en hij dit seizoen tien keer de weg naar doel zou vinden. Hij bekende wel dat Anderlecht Milan Jovanovic mist.

Ten slotte gaf Praet nog mee dat hij geen contact meer heeft met Mbokani en af en toe Spaans spreekt met Suarez. In de Champions League zou hij graag tegen Barcelona uitkomen, om er het truitje van zijn favoriete speler Xavi te bemachtigen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.