Kljestan: "Voel me goed bij Anderlecht"

DINSDAG, 20 AUGUSTUS 2013, 14:53 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

La Dernière Heure kon Sacha Kljestan strikken en legde de Amerikaan enkele vragen voor. Kljestan speelde afgelopen weekend tegen waasland-Beveren zijn 100ste wedstrijd voor Anderlecht en kon ook nog eens scoren.


De middenvelder voelt zich thuis in België. "Het is onze tweede thuis geworden, wat zeg ik, het is ook eerste huis want we verblijven hier 11 maand op de 12", vertelt Kljestan tegenover de Franstalige krant.

Aan vertrekken bij Anderlecht denk hij alvast niet. "Ik ben een van de weinige spelers die aan een andere club gekoppeld wordt. Alles gaat me voor de wind bij Anderlecht. De voorzitter, Philippe Collin en Herman Van Holsbeeck: ik voel me goed bij hen. Ik heb nog enkele dingen te bewijzen vooraleer ik vertrek bij Anderlecht. Mij zal je nooit horen zeggen dat ik naar de Engelse competitie wil. En als er ooit een bod komt zien we dan wel."

Kljestan speelt trouwens nog steeds met zijn oorbescherming. De speler moest eigenlijk van de medische staf drie weken aan de kant blijven maar dat zag hij niet zitten. "No way!", zei hij tegen de artsen waarop de firma Vigo een beschermer fabriceerde. "Maar ik heb nog steeds een probleem met het gehoor al zou er geen blijvende schade zijn."

De Amerikaan blijft trouwens nog steeds kandidaat voor strafschoppen. "Maar Mitrovic is ook kandidaat? Misschien weet hij nog niet hoe de druk aanvoelt en kan hij ze daardoor beter binnentrappen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.