Mitrovic koos Anderlecht voor totaalplaatje

DINSDAG, 20 AUGUSTUS 2013, 15:34 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrovic heeft voor Anderlecht gekozen, toch had hij betere aanbiedingen op zak. Tegenover Sport/Voetbalmagazine verklaart hij waarom hij de overstap gemaakt heeft naar het Astridpark.


"Ik zat in de Servische competitie aan mijn plafond", aldus de spits die maar één jaar in de Jelen Super Liga aangereden heeft. "Bij Anderlecht, de beste Belgische club, kan ik nog groeien."

Anderlecht was niet de enige die Mitrovic wou aantrekken. Nenad Jestrovic, de zaakwaarnemer van de speler, had verschillende aanbiedingen op zak, vaak ook financieel interessanter. Maar het is het totaalplaatje dat hem overtuigd heeft om voor paars-wit te kiezen.

Met vijf miljoen was Mitrovic de duurste transfer ooit voor Anderlecht. Natuurlijk hoopt Herman Van Holsbeeck om binnen ettelijke jaren de spits voor het veelvoud te kunnen doorverkopen. Mitrovic is namelijk ondergebracht bij Stellar Group, een makelaarsgroep met meer dan 200 spelers onder contract met een totale marktwaarde van 274 miljoen euro, en die hopen natuurlijk ook om de speler later met een pak winst door te verkopen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.