Anderlecht haalt Franse verdediger N'Sakala

DINSDAG, 20 AUGUSTUS 2013, 17:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zich versterkt met de Franse verdediger Fabrice N'Sakala. De 23-jarige linksback komt over van Troyes en tekende een contract voor drie jaar. N'Sakala zal bij Anderlecht spelen met rugnummer twee.


"Ik kijk er naar uit om voor RSC Anderlecht te mogen spelen", zo vertelt de aanwinst op de officiële website van paars-wit. "Anderlecht is de grootste club van België en ik wil de ploeg helpen om zijn doelstellingen te bereiken in de competitie, de beker en de Champions League."

N'Sakala is een jeugdproduct van Troyes. Hij verzamelde caps voor de Franse U17, U18, U19 en U21. Vorig seizoen verzamelde hij 21 basisplaatsen in de Franse Ligue 1.

Update: In januari stond N'Sakala nog in de belangstelling van verschillende Franse clubs met Bordeaux en Lyon op kop. Ook vanuit Engeland was er interesse van West Ham en West Bromwich. Troyes vroeg toen rond de twee miljoen euro voor de verdiger.

Franse bronnen melden nu dat Anderlecht 1,2 miljoen euro op tafel legde voor N'Sakala.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.