Aanpassingen site voor tabletgebruik

WOENSDAG, 21 AUGUSTUS 2013, 11:11 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Daar een steeds groter aantal bezoekers van de site gebruik maken van een tablet hebben we het gebruiksgemak dankzij een kleine aanpassing vergroot. Achter de menustructuur bovenaan de site hebben we 'landingspagina's' gestoken.


Klik je als bezoekers nu op 'Nieuws', 'Club' of een ander item, krijg je op een pagina een overzicht van de subpagina's binnen dit item. De subpagina's zijn dan heel eenvoudig met een vingertoets te openen.

De werking van als je met de muis over een item gaat en de subpagina's in een dropdown verschijnen hebben we natuurlijk behouden.

Tevens kan je ook de verkorte URL notatie gebruiken. Wil je bijvoorbeeld naar de Nederlandstalige homepagina surfen, namelijk www.anderlecht-online.be/home.php?lang=ned, dan kan je ook gewoon www.anderlecht-online.be/nl gebruiken.

Nog enkele voorbeelden:
- Wil je de shirts van het seizoen 2012-2013 opvragen via www.anderlecht-online.be/shirts.php?lang=ned&season=20122013&id=1, gebruik dan simpelweg www.anderlecht-online.be/nl/shirts/20122013/1

- Wens je club-gerelateerde wallpapers op te vragen, normaal via www.anderlecht-online.be/downloads.php?lang=ned&id=wallclub, dan kan dit nu ook met www.anderlecht-online.be/nl/downloads/wallclub

Werk je met een smartphone, dan is mobile.anderlecht-online.be zeker het bezoeken waard. Veel surfplezier!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.