N'Sakala klaar voor nieuwe start

WOENSDAG, 21 AUGUSTUS 2013, 12:25 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Met de komst van Fabrice N'Sakala heeft Anderlecht zich op de linkerpositie versterkt. De Franse speler is alvast klaar voor een nieuwe start bij paars-wit. In feite was Anderlecht de enige club die echt geïnteresseerd was.


"Vanaf zondag is het snel gegaan", aldus de speler tegenover L'Est Eclair. "Er waren al gesprekken maar niets concreet. Maandag ging ik de faciliteiten bezoeken en ik viel haast achterover. Als ik hier naar kijk, en naar de geschiedenis van de club, is dit een perfecte match. Met Anderlecht zal ik nu elk seizoen voor de titel spelen."

N'Sakala kon ook rekenen op interesse van clubs als Lille OSC, van Olympique Marseille en Torino. "Er was inderdaad een kleine toenadering vanuit Lille, meer niet. Wat betreft Olympique Marseille was het enkel José Anigo die verklaard had dat hij geïnteresseerd was in mijn profiel. Met Torino heb ik persoonlijk nooit contact gehad."

"Ik was zeer verrast van Anderlecht. Ze moeten niet onderdoen voor de Franse clubs. De ploeg lijkt met zeer professioneel, John van den Brom erg ambitieus", vervolledigt hij.

Wel moet de speler wachten tot het einde van de transferperiode vooraleer hij kan aansluiten bij het eerste team. Tot dan zal hij meetrainen met de beloften. N'Sakala wist trouwens niet dat hij met Anderlecht zal aantreden in de Champions League. "Het is de coach die het me verteld heeft. Maar dat is niet de beweegreden waarom ik voor Anderlecht gekozen heb. Ik zie mijn overstap ook niet als springplank voor een transfer naar Engeland of ergens anders."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.