"Geen idee waarom ik altijd uitgeleend werd"

WOENSDAG, 21 AUGUSTUS 2013, 21:34 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Pablo Chavarría heeft bij Lens zijn neus voor doelpunten terug gevonden. Bij Anderlecht lag het anders want daar kwam hij niet aan spelen toe en werd hij uitgeleend. De speler zoekt nog steeds een antwoord op de vraag waarom.


Zo werd de Argentijn in 2011 uitgeleend aan Eupen en verhuisde hij daarna voor twee jaar naar Kortrijk. De speler beleefde een moeilijke periode bij paars-wit zo blijkt uit een interview op de officiële site van Lens.

"De overgang van Atlético Belgrano naar Anderlecht was niet eenvoudig. Ik verhuisde naar een ander continent, een andere taal, een andere cultuur, ... . De eerste zes maanden waren zeer gecompliceerd voor mij", aldus de speler.

"Ik heb hoogstens er zes maanden gespeeld, hier en daar 10 à 15 minuten. En buiten dat werd ik dan constant uitgeleend. Had ik niet gespeeld dan was ik er al langer vertrokken. Ik weet niet waarom Anderlecht me van zo ver gehaald heeft om me dan constant uit te lenen. Maar vandaag speel ik bij Lens en hier liggen de kaarten anders."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.