Budgettaire ruimte voor Assaidi?

DONDERDAG, 22 AUGUSTUS 2013, 08:05 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Met maar liefst op dit moment 25 uitgaande transfers bij Anderlecht en vier echte inkomende kan je alleen maar van een positieve balans spreken. Budgettair ligt de situatie toch enigszins wat anders.


Voor de 25 vertrekkende spelers ontving Anderlecht ruwweg 20 miljoen euro. Lucas Biglia en Dieumerci Mbokani brachten het meeste op terwijl een heel pak transfervrij vertrokken, denk maar aan Sacha Iakovenko en Milan Jovanovic.

De vier inkomende transfers Fabrice N'Sakala, Luka Milivojevic, Aleksandar Mitrovic en Fede Vico hebben het bestuur nu zo'n 10,5 miljoen euro gekost. Pakweg de helft van het geld ontvangen van de vertrokken spelers.

Is er dan nog wel ruimte voor Oussama Assaidi vraagt Het Nieuwsblad zich af. Liverpool heeft om en bij de drie miljoen euro betaald voor de speler en wil toch een pak van dat geld recupereren. Vandaar dat Anderlecht de Marokkaans-Nederlandse vleugelaanvaller liever wil huren. Mogelijk zakt de prijs naar het einde van de transferperiode toe nog wel en kan hij toch nog aangetrokken worden.

Assaidi traint trouwens gewoon mee met de A-kern. Mogelijk wil Liverpool zijn speler zo toch nog een kans geven of wil het Assaidi scherp houden met het oog op een transfer om op die manier een zo hoog mogelijk bedrag te vangen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.