Van Holsbeeck: "We gaan Lukaku uitlenen"

DONDERDAG, 22 AUGUSTUS 2013, 08:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De komst van Fabrice N'Sakala zet Jordan Lukaku terug tot plaats drie in de hiërarchie der linksachters. De jongste Lukaku trainde gisteren mee met de beloften en zal dit seizoen uitgeleend worden.


"we gaan Lukaku ter beschikking stellen van een andere eersteklasser", zo vertelt Herman Van Holsbeeck in La Dernière Heure. "We willen geen geld slaan uit hem, maar hem enkel speelkansen geven. We willen hem stallen bij een andere Belgische club. Hem verkopen is absoluut niet aan de orde."

Bruno: "Hopelijk vindt Jordan goede club"

Massimo Bruno reageert verbaast op het nieuws dat Anderlecht Lukaku gaat uitlenen. "Hij kende een goede voorbereiding en heeft zeker zijn plaats in de elf van Anderlecht", aldus Bruno. "Maar links vooraan maakt Acheampong nu indruk en Deschacht is Mister Anderlecht."

"Ik hoop dat Jordan een goede club vindt die hem geeft wat hij op zijn leeftijd nodig heeft: speelminuten", zo besluit de rechtsbuiten die vorig seizoen zijn kans greep.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.