"De kans dat ik vertrek bestaat nog steeds"

DONDERDAG, 22 AUGUSTUS 2013, 08:19 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover La Dernière Heure laat Cheikhou Kouyate verstaan dat de kans dat hij deze zomer vertrekt nog steeds bestaande is. Volgens de Franstalige krant kan hij nog steeds rekenen op interesse van Southampton en vooral Newcastle.


"Ja de kans dat ik vertrek is nog steeds bestaande", aldus de speler. Al blijft hij zich op Anderlecht concentreren er bij vertellend dat er nog steeds interesse is in hem vanuit de Premier League.

Normaal gezien ontvangt hij trouwens deze week nog zijn Belgische identiteitskaart. Nu heeft hij enkel een papier in handen dat zegt dat hij Belg is. "Al kan het zijn dat ik ook nog twee weken moet wachten", voegt hij er aan toe. "Ik hoop het voor het einde van de mercato te hebben."

Kouyaté is trouwens van mening dat het bestuur Marcin Wasilewski een nieuw contract moet geven. "Hij heeft ervaring dat wel eens ontbreekt in de jonge ploeg." Ook over het middenveld is hij duidelijk want dat blijft toch een zwak punt in de ploeg, ook al is er versterking met Luka Milivojevic.

"Je moet Luka wat tijd gunnen. We spelen met een systeem dat niet ideaal is voor hem. Hij moet zich ook nog integreren in de groep, aan ons om hem hierbij te helpen", besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.