Bruno: "Het is anders zonder Biglia"

VRIJDAG, 23 AUGUSTUS 2013, 08:18 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno kwam vorige speeldag niet aan scoren toe, dit terwijl hij in de eerste speeldagen goed op dreef was. De rechtsbuiten ontvangt te weinig ballen is de conclusie in La Dernière Heure.


"We moeten een oplossing vinden opdat de flankspelers zoals ik terug meer ballen ontvangen", aldus Bruno. "Vorig jaar vond Lucas Biglia ons met de ogen dicht. Dat is nu toch anders zonder hem."

Luka Milivojevic werd toch binnengehaald als vervanger van de Argentijn? "Hij zal zeker en vast iets bijdragen. Hij recupereert een heel pak ballen maar hij moet zich nog aanpassen. Overstappen van de Servische competitie naar Anderlecht is niet zo eenvoudig."

Tegen Waasland-Beveren was het vooral Sacha Kljestan die het spel maakte. "Sacha heeft de kwaliteiten om het spel op te bouwen. Hij is de perfecte schakel tussen de nummer zes en tien", besluit Bruno in de Franstalige krant.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.