Suarez: "Nog niet 100% in orde"

ZATERDAG, 24 AUGUSTUS 2013, 10:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez vindt sinds de zomerstop zijn goed niveau niet meer terug. Hij is wel tevreden dat de club met Aleksandar Mitrović een echte spits aangetrokken heeft want de Argentijn staat liever een positie lager.


"Ik kan niet wachten om samen met hem te spelen", aldus de Argentijn die nu als spits uitgespeeld wordt. "Vroeger speelde Mbokani voor mij en was alles eenvoudiger omdat we de posities vanbuiten kenden. De ondersteunde rol in de aanval is mijn favoriete positie. Ik moet me vrij voelen op het veld, naar alle posities kunnen bewegen."

De Argentijn is absoluut niet tevreden over zijn huidig niveau. Hij vindt zichzelf te veeleisend en wil elk jaar progressie maken. Ik weet dat het publiek veel van me verwacht en ik moet het verschil maken."

"Ik voel dat ik door mijn knieblessure een jaar niet gespeeld heb, fysiek ben ik niet voor 100% in orde. Maar ik wil volledig hersteld zijn voor de Champions League. Daarin heb ik nog nooit gespeeld, het is dan ook een droom die uitkomt."

Suarez werd al in verband gebracht met enkele Spaande clubs, zo onder meer Valencia. "Ik denk alleen aan Anderlecht en de CL. Clubs kunnen geïnteresseerd zijn maar voor een transfer, dat zullen we pas in juni bekijken."

De speler heeft eveneens de procedure gestart om de Belgische nationaliteit te verwerven, dit zou "deuren openen".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.