Fulham hengelt weer naar Kouyaté

ZATERDAG, 24 AUGUSTUS 2013, 11:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het hing al een tijdje in de lucht maar de kans dat Cheikhou Kouyaté Anderlecht tijdens deze zomermercato verlaat is toch weer wat gestegen. Fulham zou volgens de entourage (weer) aan de mouwen van Kouyaté trekken.


Het is niet de eerste keer dat de Engelse club interesse in hem toont. In feite bracht de entourage van Kouyaté al in april naar buiten dat Fulham de beste papieren heeft om hem aan te trekken. Maar ook toen klonk het dat de speler eerst zijn Belgisch paspoort in bezit moest hebben.

De vraagprijs van zeven miljoen zou nu, net als toen, geen probleem vormen. John van den Brom ziet alvast Kouyaté niet graag vertrekken of denkt toch dat het bestuur hem niet zal laten gaan, zo laat hij verstaan tegenover Het Laatste Nieuws.

Enkele dagen terug verklaarde de speler nog dat de kans bestaat dat hij nog deze zomer vertrekt. Normaal gezien mocht hij trouwens deze week nog zijn Belgische identiteitskaart in ontvangst nemen. "Al kan het zijn dat ik ook nog twee weken moet wachten", voegde hij er aan toe. "Ik hoop het voor het einde van de mercato te hebben", klonk het enkele dagen terug.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.