Video: Persconferentie John van den Brom

ZATERDAG, 24 AUGUSTUS 2013, 18:04 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Velen honderden fans waren vrijdag afgezakt naar Neerpede om de open training bij te wonen. Zij konden nog even Marcin Wasilewski aan het werk zien want de Pool moet niet rekenen op een contractverlenging en moet weg.


Marcin Wasilewski mag welgeteld nog één week meetrainen met paars-wit en dan is het definitief gedaan voor de Pool. Dat vertelde John van den Brom op de persconferentie. "Hij weet dat het hier dan stopt." Zelfs als Cheikhou Kouyaté toch nog zou vertrekken, dan moet Wasilewski niet hopen op een nieuw contract.

"Bovendien denk ik dat als Cheikhou zou vertrekken we een andere centrale verdediger zullen aantrekken". Al hoopt de trainer dat het bestuur hem niet laat gaan. Hij is van mening dat er er absoluut geen financiële noodzaak is om Kouyaté te verkopen, net omdat er al zoveel spelers verkocht zijn.

Een ander punt is Matias Suarez. De Argentijn vindt zijn goede vorm niet terug. "Ik wacht op het moment dat die vertrokken is", aldus Van den Brom. "Ik heb al vaak gehoord dat die vertrokken is maar telkens weer is het toch wat minder. Maar je ziet zulke geniale dingen van hem dat het gewoon wachten is."

De samenvatting van de persconferentie is via deze link te bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.