Reacties Suarez en Acheampong

MAANDAG, 26 AUGUSTUS 2013, 07:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez en Frank Acheampong, de eerste was goed voor drie doelpunten, de tweede goed voor twee assists. Niet te verwonderen dat beiden onder een overdonderend applaus vervangen werden.


"Ik maakte ooit al drie doelpunten in de Europa League", aldus Suarez. "En vandaag scoor ik ook drie keer dus ik kan niet anders dan blij zijn. Ik had het nodig om eens te scoren, ik ben dan ook heel tevreden met mijn match"

Acheampong liet weer eens zien hoe snel en dribbelvaardig hij was. Niet één, niet twee maar drie verdedigers van Charleroi wist hij te passeren. Zijn trap belandde helaas op de paal maar gaf wel aan Suarez de kans om binnen te trappen. Om het met de woorden van de reporter te zeggen, Anderlecht moet opletten dat hij volgende week niet naar een andere club is. De speler blijft weeral bescheiden.

"De coaches geven me raad en vertrouwen. Ook andere raad pik ik graag op. Ik speel niet alleen voor het geld. Deze mensen mijn naam horen zingen maakt me trots. Ik doe elke keer mijn best zodat ze zich goed voelen wanneer ze naar huis gaan", besluit hij.

Het interview van beide spelers is te bekijken via deze link.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.