Biglia meteen 'man van de match'

MAANDAG, 26 AUGUSTUS 2013, 12:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia heeft zijn debuut bij Lazio Roma niet gemist. Op de eerste speeldag van de Serie A won Lazio met 2-1 van Udinese en wat meer is, de oud-aanvoerder van Anderlecht werd verkozen tot 'man van de match'.


Sky Sports Italië gaf Biglia 7,5 op 10 voor zijn debuut. "Biglia speelde als de leider op het middenveld in plaats van Ledesma en hij biedt veel meer variatie", zo klinkt het. "De lange kruisballen van Ledesma werden vervangen door intelligente passes waarbij Biglia steeds vrij stond."

Ook het defensief werk van de Argentijn werd geloofd: "Bigila brak elke aanval van de tegenstander ook met een intelligentie die sterk doet denken aan de beste Cambiasso. Hield zich moeiteloos staand op het middenveld van Petkovic."

La Gazetta dello Sport verkoos doelpuntenmaker Hernanes tot 'man van de match'. Biglia kreeg in deze krant een 6,5/10.

Iakovenko

Sacha Iakovenko, die deze zomer eveneens Anderlecht ruilde voor Italië, begint straks pas aan de competitie. Met Fiorentina krijgt hij het bezoek van Catania. Afgelopen donderdag speelde Fiorentina al wel in de Europa League, maar toen bleef Iakovenko de volledige partij op de bank.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.