Belgische transfermarkt sluit op 2 september

DINSDAG, 27 AUGUSTUS 2013, 09:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tot en met maandagavond 2 september om 24.00 uur kunnen Belgische clubs spelers aantrekken. Ook in Engeland, Frankrijk, Nederland, Spanje en Denemarken gaat de transfermarkt dan dicht. In enkele andere landen is dit anders.


Ze moeten Duitse clubs hun transfers die dag al om 18.00 uur hebben afgerond. In Italië, Oekraïne en Griekenland is dit om 23.00 uur.

In sommige landen sluit de transfermarkt al op zaterdag 31 augustus. Dit is het geval in Portugal (18.00 uur), Polen, Schotland, Zwitserland en Servië (allen om middernacht). In Noorwegen en Bulgarije is de transfermarkt al gesloten.

Turkse en Russiche clubs hebben het meeste tijd. In Turkije kan men spelers aantrekken tot en met woensdag 4 september om 23.00 uur. In Rusland zelfs tot vrijdag 6 september om 22.00 uur. Dus nog niet te vroeg victorie kraaien als bijvoorbeeld Kouyaté op 3 september nog bij Anderlecht speelt. Hij kan dan nog altijd naar Rusland gaan, gesteld dat hij dit zelf wil natuurlijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.