Van den Brom: "Mitrovic start op de bank"

ZATERDAG, 31 AUGUSTUS 2013, 10:04 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen ontmoet Anderlecht met Zulte Waregem ook Thorgan Hazard. Hij had bij Anderlecht kunnen spelen maar koos er toch voor om bij Zulte Waregem te blijven, toch koestert John van den Brom geen wrok tegen de speler.


Anderlecht had heel wat energie gestoken in Hazard in de hoop hem naar het Astridpark te halen. "Het is natuurlijk frustrerend als iemand dan voor een ander tea kiest", aldus Van den Brom. Toch zal hij morgen Hazard gewoon een hand geven.

Met Zulte Waregem ontmoet Anderlecht ook een ploeg waar ze het altijd moeilijk tegen hebben. Ook staat de paars-witte verdediging niet op punt en moest Silvio Proto zich daarom al zes keer omdraaien in vijf matchen. Daartegen staat wel dat Anderlecht al 18 keer wist te scoren.

Olivier Deschacht krijgt nog steeds de voorkeur op Fabrice N'Sakala, ook al speelde hij een puike wedstrijd bij de beloften. Mitrovic zal op de bank beginnen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.