"Anderlecht moet op derde plaats mikken"

ZATERDAG, 31 AUGUSTUS 2013, 10:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht overheerst tevredenheid over de tegenstanders die donderdag uit de trommel kwamen in de Champions League-groepsfase. Volgens analist Eddy Snelders moet paars-wit vooral aan de derde plaats in groep C denken.


"Het hangt natuurlijk af van de ambitie die ze hebben", zegt Snelders aan Sporza. "Voor de eerste twee plaatsen wordt het moeilijk. Benfica was vorig jaar nog finalist in de Europa League. PSG is kampioen van Frankrijk en heeft heel veel goeie spelers."

"Olympiakos moet wel haalbaar zijn, maar die zijn ook een vaste klant in Europa. Ik vrees vooral dat het programma niet echt meevalt voor Anderlecht. Ze beginnen thuis tegen Olympiakos. Dan is het al van moeten. En ze eindigen in Griekenland, wat misschien wel de match van de waarheid wordt voor de derde plaats."

"Voor de eerste of tweede plaats geef ik Anderlecht maar 20 tot 25% kans. Maar om derde te worden geef ik Anderlecht toch wel 60% kans", besluit Snelders.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.