"Nuytinck is gefrustreerd over zijn vormpeil"

ZATERDAG, 31 AUGUSTUS 2013, 14:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl offensief alles op wieltjes loopt, incasseerde de Anderlecht-defensie al meer doelpunten dan goed is. Onder meer Bram Nuytinck is op zoek naar zijn topvorm. "Hij is er zelf ook door gefrustreerd", zegt John van den Brom.


De coach van Anderlecht beseft dat de verdediging nog niet helemaal op punt staat. "Ik praat er geregeld over met Bram", aldus Van den Brom. "Ik ben er zeker van dat het wel in orde komt, geef het gewoon wat tijd. Spijtig genoeg komt dit niet in een vingerknip in orde."

Ook Herman Van Holsbeeck maakt zich geen zorgen. "Nuytinck is iemand die heel eerlijk is met zichzelf en objectieve analyses kan maken. Hij weet dus dat hij beter kan. Vorig seizoen kenden we hem nog niet, maar in verschillende Europese matchen toonde hij zich in moeilijke omstandigheden erg sterk. Ik ben er van overtuigd dat zijn vorm in stijgende lijn zal gaan", aldus de Anderlecht-manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.