Selectie Zulte Waregem - Anderlecht

ZATERDAG, 31 AUGUSTUS 2013, 17:46 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom heeft de selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd van morgen tegen Zulte Waregem. Bij de selectie is ook nieuwkomer Aleksandar Mitrovic terug te vinden.


"Ik ben alvast bijzonder tevreden dat Mitrovic aangekomen is", aldus John van den Brom. "Vandaag heeft hij scherp meegetraind en hij maakte een zeer gretige indruk. We gaan proberen de Serviër zo snel mogelijk te integreren binnen de groep, zodat we snel gaan mogen genieten van zijn kwaliteiten."

Zulte Waregem is nooit een makkelijke ploeg voor Anderlecht. Denk maar terug aan de laatste wedstrijd van het seizoen. "Afgelopen seizoen hebben we mooie wedstrijden op het scherpst van de snee gespeeld tegen Zulte Waregem. Ook nu wordt het zeker niet makkelijk want Zulte Waregem is een goede ploeg, maar we gaan vol voor de overwinning."

Selectie: Acheampong, Bruno, Cyriac, Deschacht, De Zeeuw, Gillet, Kaminski, Kouyaté, Kljestan, Mbemba, Milivojevic, Mitrovic, N'Sakala, Nuytinck, Praet, Proto, Suarez en Tielemans.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.