Voorbeschouwing: Zulte Waregem - Anderlecht

ZONDAG, 1 SEPTEMBER 2013, 10:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond om 18 speelt Anderlecht uit in het Regenboogstadion tegen Zulte Waregem. Dit duel is normaal gezien het debuut van Aleksandar Mitrović. Tegen Zulte is het wel altijd uitkijken geblazen.


Als we de statistieken er bij halen zien we dat paars-wit wel al 11 keer won van Zulte Waregem, waarvan zes buitenshuis. Het aantal gelijke spelen blijft steken op vijf, en Anderlecht ging al vier keer de mist in.

De statistieken van de duels tegen Zulte Waregem zijn te bekijken bij resultatenhistoriek.

John van den Brom geeft nog steeds de voorkeur op Olivier Deschacht ten nadele van nieuwkomer Fabrice N'Sakala. Bram Nuytinck krijgt nog steeds het vertrouwen van de coach. Mitrovic zal op de bank starten maar verwacht wordt dat hij wel zal mogen invallen.

Paars-wit ziet ook enkele ex-Anderlecht-spelers terug. Bryan Verboom zit wellicht op de bank maar Bruno Godeau is er niet bij wegens blessure. Ook Mbaye Leye zal er niet bij zijn, hij is voor de rest van het seizoen out met gescheurde kruisbanden.

Zulte Waregem is aardig bezig deze competitie en staat op dit moment met 11 punten op de vijfde plek in het klassement. En het kon ook doorstoten naar de groepsfase van de Europa League na 1-2 winst tegen Apoel.

De wedstrijd wordt geleid door Tim Pots. Aftrap om 18u.

Aftrap: 18u
Scheidsrechter: Tim Pots
Stadion: Regenboogstadion

:::ZULTE WAREGEM:::
Vermoedelijke opstelling: Bossut, De Fauw, Colpaert, D'Haene, Duplus, Berrier, Conté, Malanda, Naessens, Hazard, Habibou.
Invallers: Bruzzese, Vandenbroucke, Verboom, Skulason, N'Diaye, Toudic

Geblesseerd: Godeau, Leye
Geschorst: Niemand
Op 1 kaart van schorsing: Niemand

:::ANDERLECHT:::
Vermoedelijke opstelling: Proto, Deschacht, Nuytinck, Kouyaté, Gillet, Kljestan, Praet, Milivojevic, Acheampong, Suarez, Bruno
Invallers: Kaminski, Mbemba, N'Sakala, de Zeeuw, Tielemans, Najar, Cyriac, Mitrovic

Geblesseerd: Vargas
Geschorst: Niemand
Op 1 kaart van schorsing: Niemand




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.