"Stilstaande fases deden ons de das om"

ZONDAG, 1 SEPTEMBER 2013, 20:39 - Michaël

John van den Brom was allerminst tevreden na de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Maar liefst vier doelpunten moest Anderlecht slikken, drie daarvan werden gemaakt op stilstaande fases.

De trainer was ook niet te spreken over de eerste helft. "Die was slecht", klinkt het op de persconferentie. "De tweede helft was beter", aldus de trainer die dacht dat Anderlecht bij de 3-3 het wel ging redden.

Na de rust bracht de Nederlander Aleksandar Mitrović in de ploeg, iets was niet gepland was. De Serviër ging wel zijn debuut maken maar niet direct 45 minuten. Toch toonde de spits al direct zijn meerwaarde voor de ploeg met twee assists en twee goede kansen op doel (die binnen hadden moeten zijn). Ook Van den Brom looft de invalbeurt van de Serviër.

Van den Brom is wel niet te spreken over drie van de vier tegendoelpunten. "Drie van de vier doelpunten op een stilstaande fase slikken, dat is te veel."