Reacties: Mitrovic, Gillet en Nuytinck

ZONDAG, 1 SEPTEMBER 2013, 21:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Net als John van den Brom hekelen Guillaume Gillet en Bram Nuytinck de vele tegendoelpunten in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Nuytinck vond dat Anderlecht moest profiteren van de zware week van Zulte.


"Zulte heeft had een zware week achter de rug en eigenlijk hadden we hier vooral in de tweede helft van moeten profiteren", aldus Nuytinck. "In de eerste helft zaten we niet goed in de wedstrijd en nadien krijgen we doelpunten tegen die eigenlijk niet hadden mogen vallen."

Ook nu weer liet Nuytunck een steek vallen en was hij zo verantwoordelijk voor het doelpunt van Karel D'Haene. De tegenstander maakte zich te makkelijk los en kopte de bal mooi binnen. "Zoiets mag natuurlijk niet."

Ook Gillet was niet te spreken over de tegendoelpunten op stilstaande fases. "Twee goals op hoekschoppen en één op een vrije trap, dat mag niet", is zijn verdict. Ook hij is vol lof over Mitrovic. "Spijtig genoeg mist hij, maar knap dat hij twee assists kon geven." Hij beseft dat er dringend iets moet gebeuren aan de verdediging opdat Anderlecht minder tegendoelpunten zou slikken.

Nieuwkomer Mitrovic was goed voor twee assists en ei zo na maakte hij twee doelpunten. Een goede invalbeurt dus voor de Serviër die van zichzelf vindt dat hij had moeten scoren. Ook Demy de Zeeuw en Olivier Deschacht waren onder de indruk van de speler. "Daar gaan we nog plezier aan beleven", aldus Deschacht die voor het einde van de match mocht gaan douchen na een tweede geel.

De Zeeuw voegde er ook nog aan toe dat Anderlecht zou speelt in de Champions League het telkens vier of vijf nul wordt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.