Reacties: Deschacht en Proto

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2013, 02:48 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Na de partij tegen Zulte Waregem reageerden Olivier Deschacht en Silvio Proto tegenover de RTBF. De twee uitten hun ongenoegen over de tegendoelpunten, maar ook debutant Mitrovic en het rood voor Deschacht kwamen ter sprake.


Deschacht was niet akkoord met zijn tweede gele kaart. De linksachter beweerde dat hij Naessens niet had zien aankomen en dat de spits tegen zijn arm liep. De Gentenaar was wel streng voor zijn teamgenoten: “We hebben Zulte Waregem drie punten cadeau gedaan op stilstaande fases. Dat is een werkpunt.“

Over Mitrovic was Deschacht wel tevreden: “Hij hield de bal bij voor twee. Hij heeft twee assists gegeven en ik verwacht dat de doelpunten snel zullen volgen. Hij is een fantastische speler.”

Silvio Proto was uiteraard ook niet opgezet met de vier tegendoelpunten: “Het is bizar. Hoewel we met dezelfde verdediging spelen als vorig seizoen, krijgen we dit jaar het ene doelpunt na het andere om de oren. Het is niet normaal meer.”




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.