Overzicht resultaten uitgeleende spelers

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2013, 07:34 - Michaël

Niet alleen Anderlecht zelf, maar ook de uitgeleende spelers kwamen in actie. Zo speelde Samuel Armenteros zijn 100ste wedstrijd in de Eredivisie en schoot Andreas Luckermans FC Dordrecht naar de leiding in de Eerste Divisie.

Samuel Armenteros speelde zondag met Feyenoord tegen Roda Jc. De Anderlecht-speler startte in de basis en kon in de eerste helft een strafschop versieren. Hij mocht in de 77ste minuut gaan rusten. Feyenoord won met met 4-0.

Fernando Canesin Matos en Jordan Lukaku beleefden hun debuut bij Oostende. Beiden mochten tijdens de wedstrijd tegen Lokeren invallen. Helaas voor hen won Lokeren met 1-0. Canesin had nog de gelijkmaker aan zijn voet maar zijn schot ging net naast.

Andreas Luckermans scoorde vrijdag het openingsdoelpunt voor FC Dordrecht tegen Jong PSV. Dordrecht won met 2-0 en staat na vijf speeldagen alleen op kop in de Nederlandse Eerste Divisie.

Nathan Kabasele debuteerde vopr De Graafschap in het duel tegen Den Bosch (2-2). Kabasele viel in na 73 minuten. Vanavond om 20 uur nemen Kabasele en Luckermans het tegen elkaar op in De Graafschap - FC Dordrecht.

Dalibor Veselinovic speelde bij Waasland-Beveren een goede wedstrijd en was regelmatig gevaarlijk. Vijf minuten voor tijd mocht hij gaan rusten.

Michaël Heylen bleef bij KV Kortrijk negentig minuten op de bank in de met 2-0 verloren wedstrijd op Standard