Armenteros: "Voetbal leeft hier veel meer"

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2013, 11:24 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros was met Feyenoord tegen Roda opnieuw in de basisplaats terug te vinden. Scoren deed hij niet, maar hij lag wel weer aan de basis van een strafschop, de tweede al sinds zijn uitleenbeurt.


Zelf heeft hij de strafschop niet genomen maar wou hij wel. "Ja, natuurlijk. Ik was wel gretig. Maar Ruud was als eerste bij de bal en hij nam 'm prima."

Armenteros zal Europees niet meer in actie komen daar Feyenoord uitgeschakeld is in de Europa League. "We kunnen ons door de uitschakeling in de Europa League volledig focussen op de competitie", aldus de Anderlecht-speler aan Voetbalprimeur.

De Zweed heeft wel nog steeds een conditionele achterstand na acht maanden amper gespeeld te hebben. "Ik moet me nog meer aanpassen en conditioneel fit raken." Toch is hij tevreden dat hij aan de Nederlandse club uitgeleend wordt. "Het voetbal leeft hier bij de supporters veel meer dan bij mijn vorige clubs", klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.