"Van den Brom moet zich bezinnen"

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2013, 12:30 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn wekelijkse analyse blikt Sporza verslaggever Peter Vandenbempt onder andere terug op de wedstrijd van Anderlecht tegen Zulte Waregem. Ook hij ziet dat paars-wit een probleem heeft, vooral dan defensief.


Vandenbempt begint met een positieve noot. "In de tandem Matias Suarez en Aleksandar Mitrovic zit veel muziek." Hij vindt de Serviër een absolute versterking voor Anderlecht. De Argentijn en Mitrovic voetbalden volgens hem alsof ze al jaren samen speelden.

Maar daar stopt het goede nieuws wat betreft Vandenbempt. Ook hij is van mening dat Anderlecht een serieus probleem heeft achterin, al sinds het begin van het seizoen. "Drie goals tegen gisteren uit stilstaande fases, coach Van den Brom noemde het zelf "belachelijk"." Ook hekelt hij de eerste helft van Anderlecht. "Die was ronduit slecht, zonder vuur, zonder ideeën."

Bijgevolg geeft Vandenbempt de coach wat huiswerk mee. "Van den Brom moet zich de komende twee weken bezinnen over de kwetsbaarheden (de defensie) en de instelling waarmee de ploeg aan een match begint."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.